Moment i adhurueshëm, vogëlushja shkelmon kur babi i flet barkut

Dhe pak ditë e ndajnë këngëtarin Besnik Qaka nga dita e madhe e të qenurit baba. Edhe pse ende nuk ka ardhur ai moment artisti ka filluar ta ndiejë praninë e vogëlushes dhe nevojën për ta parë atë. Në një video që bashkëshortja e tij Lolita ka shpërndarë në rrjetet sociale, Besniku shfaqet duke i puthur barkun e rrumbullakosur partneres, e cila shumë shpejt do e bekojë me emrin baba.

Share With:
Translate »
628 Views