Mos i lëndoni fëmijët me këto shprehje!

Ndonjëherë pa dashur themi shumë gjëra pa dashur dhe pa menduar për një sërë arsyesh të ndryshme. Por këto shprehje kanë ndikim tek njerëzit me të cilët i përdorim.
Efekti që këto shprehje ose fjalë që ju i përdorni mund të shkaktojë gjëra të cilat ju nuk i prisni. Këtu janë disa fraza që nuk duhet t’ua thoni fëmijëve tuaj pavarësisht moshës që kanë.

Por, kujdes të shtuar duhet të tregoni për fëmijët e vegjël.
1. Mos qaj, nuk është diçka e madhe.
2. Do të doja të ishe më shumë sikur vëllai yt.
3. Ti nuk bën asgjë si duhet.
4. Më turpëron.
5. Je i trashë, i gërditshëm, budalla.
6. Do të doja që mos të lindje asnjëherë.
7. Nuk të dua.

Share With:
Translate »
1360 Views