Mos ndoshta Joeli sapo na tregoi se po pret një motër?

I vogli i familjes Mamaqi ashtu sikurse çdo fëmijë tjetër kurioz për gjërat e vajzave dhe vajzat për gjërat e djemve. Nuk kishte sesi të mos ndodhte edhe me djalin e Amardës dhe Ermalit, Joeli ka marrë lapsat me ngjyrë dhe po pikturon thonjtë e duarve. Joeli është kurioz kur shikon mami Amin dhe ka vendosur që edhe ai të tentojë të ngjyrosë thonjtë.

Share With:
Translate »
962 Views