Mos u ngutni me lindjen e fëmijës së dytë

Ekspertët konsiderojnë që do të duhej të kalonin së paku 18 muaj para se gruaja sërish të ngelet shtatzënë

Kur gruaja lind fëmijën e parë, pason pyetja e pashmangshme e familjes, miqve dhe e të afërmve: “Kur planifikon sërish të ngelesh shtatzënë?”, transmeton Telegrafi.

Ekspertët kanë dhënë përgjigje kur është koha ideale për të lindur edhe një fëmijë.

Ata konsiderojnë që do të duhej të kalonin së paku 18 muaj para se gruaja sërish të ngelet shtatzënë.

Atëherë dallimi i moshës ndërmjet fëmijëve do të jetë rreth dy vjet e gjysmë.

Nëse ajo periudhë është më e shkurtër, kjo do të thotë që nëna njëkohësisht të kalojë nëpër shtatzëni dhe ka fëmijë të vogël, gjë që rrit rrezikun nga komplikimet me rastin e lindjes, por edhe nga lindja para kohe e bebes.

Do ta pranoni, është goxha e lodhshme.

Share With:
Translate »
458 Views