Ndante këshilla për prindërimin në YouTube, 41-vjeçarja abuzonte me fëmijët e saj

Ruby Frankie 41-vjeçarja nga Utah e Amerikës, e cila drejtonte një kanal në YouTube kushtuar prindërimit, akuzohet për neglizhencë dhe abuzim me fëmijët e saj.

Sipas BBC, Ruby Frankie dhe partneri i saj i biznesit, Jody Nan Hildebrandt, u arrestuan në fillim të kësaj jave në Ivins, Utah.

Djali i Rubit, Frankie, arriti të arratisej nga shtëpia e partnerit të saj, ku nëna e tij e mbante të mbyllur dhe të kequshqyer. Në të njëjtën shtëpi policia gjeti edhe vajzën e saj dhjetëvjeçare, e cila po ashtu vuante nga uria.

Djali 12-vjeçar arriti të ikë nga dritarja dhe arriti në shtëpinë e një fqinji, ku i kërkoi ushqim dhe ujë. Dy gra u akuzuan për gjashtë akuza për abuzim të fëmijëve.

Për secilën nga akuzat në aktakuzë, ata mund të marrin deri në dhjetë vjet burg dhe një gjobë deri në 10,000 dollarë, thanë zyrtarët.

Nga rruga, Frankie ka katër fëmijë të tjerë, dhe në vitin 2015 ajo drejtoi një kanal në YouTube ku ndau këshilla për prindërimin.

Share With:
Translate »
73 Views