Ndryshe nga Ronaldo, Georgina ka një teknikë më frymëzuese për të mbajtur trupin në formë | Video

Cristiano Ronaldo dhe Georgina janë ndër çiftet më të bukur ndërkombëtar. Të dy kanë linja gati perfekte dhe që të gjithë i kemi zili. Nëse për Ronaldon është normale të ketë një trup të rregullt falë stërvitjes së tij, Georgina, ndryshe nga ai aplikon teknika të tjera.
Ajo ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram një video ku po stërvitet bashkë me të voglën. Nuk besojmë që ekziston ndonjë teknikë më frymëzuese se kjo. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
670 Views