Në 4-mujorin e Kroi Art, mami Bieta sjell foton fantastike gjatë gjidhënies

Në dhjetorin e vitit të kaluar, nëpërmjet kartolinës së urimit të fundvitit, Bieta Sulo dhe Alban Dudushi na dhanë lajmin e bukur se ishin në pritje të një fëmije dhe na informuan për gjininë e tij. 

Para katër muajsh, Bieta dhe Albani u bënë prindër të djalit të tyre që mban emrin Kroi Art. Me rastin e 4-mujorit të tij Bieta ndau me ne këtë foto fantastike gjatë gjidhënies. Urojmë që nëpërmjet qumështit të gjirit, tek Kroi të kalojë dhe e gjithë fisnikëria e mami Bietës. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1106 Views