Në 6-mujorin e lindjes, Atara e Orindës dhe e Turjanit rrëmben zemrat e të gjithëve

Nga dita në ditë Atara rritet dhe mami Orinda s’mund të jetë më e lumtur se kaq.

Moderatorja ka ndarë mëngjesin e sotëm një album fotosh për t’i uruar 6 mujorin e lindjes. “Dashuria ime, gëzimi im më i madh”, shkruan Orinda.

 

Që prej momentit të parë kur u bë nënë, Orinda ndau çdo moment të ëmbël me të bijën dhe eksperiencat e ndryshme gjatë kësaj periudhe duke zbuluar se po e shijon shumë.

Share With:
Translate »
20 Views