Ne e kuptuam se çfarë do lindë Kate Middleton. William-it i shkau goja

E mbajtën sekret për 9 muaj dhe pikërisht në ditët e fundit fare William-it i shkau goja. Në bisedë e sipër me disa fansa që festonin një gol të Jack Grealish ai tha: “Do ngul këmbë që fëmijën ta quajmë Jack”. Dhe pasi e kuptoi ç`nxori nga goja e shtoi fjalinë duke thënë “Ose Jackie”. Po ajo pauza mes fjalisë do të thotë shumë. Pse i erdhi instiktive për të thënë Jack dhe jo Jackie? Se ndoshta Kate do ta shtojë familjen me një djalë këtë herë.

 

Share With:
Translate »
1104 Views