Në prag të vitit shkollor, Lia Stublla ndihmon fëmijët me çanta dhe mjete shkollore

Dizenjatorja Lia Stublla ka treguar edhe anën e saj humane duke krijuar kështu “LS Foundation”, me qëllimin e vetëm që të jetë një ndihmesë për fëmijët,

Në kuadër të “LS Foundation”, Lia ka ndarë mbi 200 çanta shkollore, ku ato përmbajnë ngjyra, fletore, lapsa e gjëra të tjera esenciale.

“LS Foundation” funksionon qe 6 vite, ku prej secilit fustan të shitur ndahet një shumë e me buxhetin e mbledhur

“LS” bën blerjen e çantave me mjetet shkollore dhe financon kurse të ndryshme për fëmijët në nevojë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LS (@liastubllaofficial)

Share With:
Translate »
70 Views