Nëna braktis foshnjen me sindromën e rrallë

Sado të bukura të jenë, disa lindje jo gjithmonë shkojnë siç është planifikuar dhe i lënë prindërit me dilema të dhimbshme. Foshnja me të vërtetë mund t’i nënshtrohet sëmundjeve ose komplikimeve të papritura. Një grua madje refuzoi të birësojë një vajzë të vogël për shkak të paaftësisë së saj. Nëna saj e shkatërruar zgjodhi ta rritë atë kundër të gjitha mosmarrëveshjeve. E bindur se nuk do të ishte në gjendje të kujdeset për fëmijën e saj, Christina Fisher vendosi ta nisë për birësim menjëherë pas lindjes. Por ishte pa e ditur që foshnja do të lindte me një gjendje shumë të rrallë që do t’i kthejë gjërat.

Abigail Lynn ishte për t’u bashkuar me një familje të re pas lindjes. Por ngjarjet e donin ndryshe. Historia e kësaj nëne dhe mbesës së saj me një fat të papritur nxjerr në pah emocione kontradiktore, mes goditjes së zemrës dhe rehatisë. Ajo vuan është e rrallë dhe quhet sindromi Treacher Collins, përgjegjës për zhvillimin jo të plotë të strukturave të saj kryesore të fytyrës. Kockat dhe indet e fytyrës së Abigailit preken në mollëzat, veshët dhe nofullat, si dhe sytë me pjerrësi poshtë.

Braktisur nga një nënë birësuese
Kur vuri re sëmundjen e tij, nëna birësuese nuk mund ta sillte veten për ta rritur dhe preferoi të ikte. Arsyeja ? Abigail nuk ishte foshnja për të cilën po shpresonte. Madhësia e tronditjes e bëri më të mirë këtë grua që preferoi të zhdukej përgjithmonë nga jeta e asaj që mund të ishte fëmija i saj. Në fund të fundit, Christina Fisher nuk mund të hiqte dorë nga e bija dhe ishte zemra e saj që e motivoi vendimin e saj për ta futur atë. Kështu ajo deklaron se nuk mund ta imagjinojë të jetojë pa të.

Share With:
Translate »417 Views