Nëna e dëshpëruar gjunjëzohet në rrugë dhe shet qumështin e gjirit

Një nënë në Kinë është gjunjëzuar në mot të ftohtë për të shitur qumështin e gjirit të saj për të mbledhur para për të trajtuar fëmijën e saj të sëmurë.

Pavarësisht nga shëndeti i dobët i saj, nëna e re 24-vjeçare është e gatshme të ushqejë me gji foshnjat e të huajve për 10 juanë ose 1 euro për minutë në rrugën e Shenzhen, një nga qytetet më të pasura të Kinës.

Duke folur me gazetarët lokalë, nëna e dëshpëruar tha se ajo lindi vajza binjake, por vajza e saj më e vogël ishte shumë e sëmurë dhe nën kujdesin intensiv.

Çifti ka nevojë për 100,000 junë për të shpëtuar vajzën e tyre më të vogël binjake.

Kur gazetarët biseduan me znj. Tang në fund të janarit, sapo kishte lindur një muaj më parë dhe shëndeti i saj nuk ishte shëruar plotësisht.

Burri i saj i tha një gazetari nga Pear Video se mjekët u kishin thënë të përgatisin të paktën 100,000 juanë (11,262 dollarë) nëse ata duan të shpëtojnë fëmijën e tyre më të vogël.

Çifti janë dy punëtorë emigrantë dhe jetojnë në një banesë të vogël me qira për 79 panud në muaj.

Ajo shet edhe qumësht gjiri të futur në qese të paketuara.

Zonja Tang tha se ka shumë njerëz që shkojnë të ushqejnë fëmijën e tyre me gji.

 

Share With:
Translate »
520 Views