Nënat që shfrenuan fantazinë në barkun e tyre shtatzënë

Barku i shtatzanisë në vetëvete është një vepër arti, por këta nëna kanë shfrenuar fantazinë duke pikturuar barkun e tyre me figura nga më të cuditshmet. Ne në fakt na pëlqyen pa masë dhe u argëtuam teksa i pamë, ndërsa ato do të mbajnë një kujtim të bukur përjetë.

Share With:
Translate »
1800 Views