Nëse doni që fëmija të rritet si gjeni i vendosni këto emra

Nëse doni që fëmija juaj të rritet si gjeni, ju duhet t’i vendosni një nga këto emra. Në websitin”MooseRoots “u mblodhën 14750 emrat filozofësh, shkrimtarësh, matematicienësh, shkencëtarësh, shpikësve, artistëve, kompozitorëve, laureatëve Nobel dhe u identifikuan emrat më të zakonshëm në mesin e tyre. Ky është një studim interesant për prindërit e rinj, që të sigurohen që i kanë dhënë fëmijës “madhështinë”, që prej ardhjes në jetë.

1

Emrat për djemtë:

1.John

2.Robert

3.William

4.Charles

5.David

6.James

7.Richard

8.Johann

9.George

10.Paul

Emrat për vajzat:

1.Mary

2.Elizabeth

3.Maria

4.Anne

5.Margaret

6.Susan

7.Ruth

8.Anna

9.Alice

10.Dorothy

Share With:400 Views