Nga ky moment, Kate dhe William kanë një kanal në YouTube. Po për çfarë do e përdorin?

Kate dhe William kanë tashmë kanalin e tyre në YouTube. Do ta përdorin për të postuar videot e angazhimeve të tyre zyrtare, por mbase edhe për ndonjë copëz nga jeta familjare. Si videoja që ndanë me të gjithë në kopshtin e shtëpisë, teksa luanin me fëmijët, për 10-vjetorin e martesës.

Deri tani kanali ka 210 mijë abonentë dhe çifti i dukëve ka postuar vetëm këtë video të shkurtër, si përmbledhje e atyre që do postohen të plota. E gjen në këtë link, nëse do ta ndjekësh edhe ti.

Nga ky moment, Kate dhe William kanë një kanal në YouTube. Po

Share With:
Translate »
104 Views