Nga nepsi i shtatzënisë tek emri për vajzën, Sara Hoxha na shuan ca kuriozitete

Sara gjeti pak kohë sot për t’ju përgjigjur pyetjeve të ndjekësve dhe shumica prej tyre sigurisht ishin kuriozë rreth shtatzënisë. Sara e cila është në pritje të një vajze tregoi se këtë herë nuk ka për t’i vendosur një emër qyteti bebit nr3.

“Jo nuk do i vendos emër qyteti, do ishte e çuditshme, gjithsesi emrat Sienna, Florence dhe India janë zgjedhje të mira”, tha Sara, pastaj dha edhe disa sugjerime për emra vajzash edhe pse nuk do i zgjedhë vetë: Olivia, Glory, Amal, Sahar, Lily, Valentina.

E pyetur për nepsin gjatë shtatzënisë, Sara tha se i pëlqejnë ushqimet e pagatuara dhe vera, por shton se këto mund të presin derisa vogëlushja të vijë në jetë.

Share With:
Translate »
89 Views