Një baba Instagrami si Robert Berisha

Robert Berisha që nga koha kur ka lindur Renee e ka dëshmuar veten si një baba tepër i përkushtuar. Edhe dje siҫ duket Nora i ka lënë vetëm, dhe ata po kalojnë kohë së bashku. Roberti ka postuar një fotografi në rrjetin social Instagram ku shihet që sapo është zgjuar nga gjumi dhe afër e ka vajzën e tij Renee, duke vendosur dhe dy inicialet e tyre R&R.  

 

Share With:
Translate »
2103 Views