Një gjyshe cool si kjo e Tunës

Tani u kompletua familja e plotë. Tunës ia njohim të gjithë. Më në fund edhe gjyshen 83-vjeçare. Ajo ka bërë një përshëndetje për ndjekësit e mbesës duke u dërguar një të puthur të gjithëve. Tuna nuk e ka fshehur entuziazmin për të dhe komplimentat. Nëse kishim menduar deri më sot se Tuna ishte një kopje e së ëmës, tani ndryshon puna. Ajo i ngjan gjyshes nga pamja dhe natyra e saj sportive.

Ta mendosh që zonja është stërgjyshe dhe është kaq shumë energjike.

Share With:
Translate »
789 Views