Një listë me emrat e bebeve më të përdorur para 100 viteve!

Si çdo gjë tjetër edhe emrat e bebeve dashur pa dashur funksionojnë sipas trendeve! Sidoqoftë, disa zgjedhje i rezistojnë kohës për shekuj me radhë!

E dini cilët kanë qenë emrat më të famshëm të 100 viteve më parë? Nëse po ju vijnë ndërmend emra të çuditshëm, jeni gabim. Janë aq modernë dhe aq të përdorshëm sa do mes listës më poshtë, jemi të sigurtë që do të gjeni emrin e bebushit tuaj.

Emra vajzash

Dorotea

Helen

Margaret

Betty

Virginia

Elizabeth

Frances

Doris

Anna

Evelyn

Marie

Alice

Marjorie

Irene

Florence

Lillian

Jean

Martha

Louise

Rose

Catherine

Gladis

Emra djemsh

John

Robert

William

James

Charles

George

Eduard

Richard

Frank

Tomas

Donald

Paul

Henry

Jack

Artur

Albert

Ralf

David

Burimi: Huffington Post

Share With:
Translate »
53 Views