Një mami tregon se si ishte në gjendje ta ‘njihte’ veten përsëri pas lindjes së një fëmije

Elyse Myers tregoi se si e përdori tregimin si një mënyrë për të njohur veten pas luftimit të depresionit pas lindjes.

“Ju më takuat kur isha 27 vjeç dhe 10 muaj pas lindjes dhe po tregoja histori në kuzhinën time në orën 4 të mëngjesit”, shpjegoi Myers në një postim të fundit. “Ndihesha aq thellë e larguar nga trupi në të cilin qëndroja dhe truri që ishte si, duke menduar mendime që nuk ishin të miat. Dhe po tregoja histori për të kaluarën time për të lidhur fëmijërinë time me moshën e rritur, sepse doja shumë të njihja veten përsëri.”
“Ajo që filloi kur tregoja histori për të njohur veten time, u kthye në atë që ju e njihni veten tek unë dhe unë do të jem gjithmonë mirënjohëse për këtë,” u tha Myers ndjekësve të saj, në një testament të fortë për fuqinë e mediave sociale për të krijuar hapësirë ​​për njerëzit që kërkojnë. komunitetit.
Myers përdori TikTok si një mjet krijues personal, megjithatë ajo ndërtoi një komunitet të madh bazuar në përmbajtjen që shpërndante.

Ajo beson se autenticiteti dhe përputhshmëria e saj janë të rrënjosura në faktin se njerëzit e shohin veten në historitë që ajo tregon. “Njerëzit mund të lidhen me ato histori,” tha Myers për Forbes. “Më duket sikur po mbaj një pasqyrë për 2.7 milionë njerëz dhe po them se jeta juaj është gjithashtu e pabesueshme.”

Share With:
Translate »
32 Views