Një mëngjes në shtratin e Jennifer Lopez

Këngëtarja e suksesshme Jennifer Lopez apo e njohur edhe si JLo na ka treguar me anë të një foto një të shtune të zakonshme në shtëpinë e saj. JLo-së i shërbehet mëngjesi në shtrat. Pranë me të birin e saj dhe tabakaja e mbushur plot me gjëra të shijshme, kështu e kalon ajo një ditë të shtune pushimi. Foto e publikuar nga JLo:

Share With:
Translate »
603 Views