Njihuni me djalin që nuk do të rritet kurrë për shkak të sëmundjes që ka

Një djalë britanik vuan nga një çrregullim shumë i rrallë që e bën atë të duket dhe të sillet si një 2-vjeçar, edhe pse ka mbushur 13 vjeç tashmë. Angus Palmes peshon vetëm 13 kg për shkak të një anormaliteti kromozomesh që i ka ndaluar rritjen normale. Doktorët nuk kanë parë kurrë një rast si i tij dhe nëna e djalit fatkeq mendon se është i vetmi person në botë që e ka këtë çrregullim. Tandy, nëna e Angusit, thotë se djali i saj është operuar mbi 40 herë për shkak të problemeve me shëndetin që i ka shkaktuar ky çrregullim.

Share With:
Translate »
798 Views