Njihuni me fëmijët e familjeve mbretërore nëpër botë

Në turin e fundit që zhvilluan në disa vende të Europës ata na kanë mahnitur me veshjen, por mbi të gjitha me sjelljet e tyre. Besojmë që të gjithë i mbani mend fytyrat e bukur të Princ George kur ishte tejet i lodhur nga ky tur, ose Princeshën Charlotte kur nuk i bindej nënës së saj. Përtej kësaj, Princ George dhe Princesha Charlotte kanë konkurrentë të fortë kur bëhet fjalë për veshjet më të mira mbretërore. Më poshtë do t’ju prezantojmë fëmijët mbretërorë që karakterizohen nga një stil i përsosur veshje, megjithëse nuk gëzojnë famën që kanë anëtarët e familjes mbretërore britanike. 

1-Princesha Leonor dhe Sofia (Spanjë)

2-Princ Christian (Danimark)

3-Princeshë Isabella (Danimark)

4- Princ Vincent dhe Princeshë Josephine (Danimark)

5- Princ Hisahito (Japoni)

6- Princeshë Estelle (Suedi)

7- Princ Oscar (Suedi)

8- Princ Jacques dhe Princeshë Gabriella (Monaco)

9- Princeshë Alexia, Princeshë Catharina-Amalia dhe Princeshë Ariane Catharina-Amalia (Hollandë)

10- Princ Moulay El Hassan (Marok)

11- Princeshë Elizabeth (Belgjikë)

12- Princeshë Amalia (Luksembug)

george

Share With:
Translate »
1455 Views