Normal, janë të dy princër, kukullat e preferuara të Princ George i keni dashuruar dhe ju

Po ju japim një ndihmë, personazhi kryesor në film dhe Prince George kanë diçka të ngjashme, ata janë të dy pretendent për tu bërë mbret. Babai i 4 vjeçarit, Princ William, gjatë vizitës në eventin e bamirësisë për fëmijët në Paddington, ka zbuluar se filmi i animuar i preferuar i Princ George është pikërisht “Mbreti Luan”. “Ai e pëlqen shumë “Mbreti Luan” dhe nuk rresht së pari atë”-ka thënë Princ William. Epo nuk është habi, është e vështirë të gjësh një person që nuk i pëlqen “Mbreti Luan”.

Share With:
Translate »
695 Views