North West është gati për festë, pamja dhe e folura e saj do t’ju mahnisë

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, edhe pse nga pamja i ngjan të atit, North West ka marrë të gjitha veset e së ëmës përsa i përket kujdesit ndaj pamjes së jashtme. E kuruar deri në detaj, e gjitha glamour, me këpucë disa numra më të mëdha se këmba e saj, por me taka natyrisht, North po i thotë të ëmës Kim se është gati për të shkuar në party. Dialogu i saj me një anglishte aq të pastër, ishte mënyra më e bukur për të mbyllur mbrëmjen sonte. Shijojeni dhe ju.

Share With:
Translate »
933 Views