Nuk do ta besoni çfarë hodhi Lian në kafenë e Veses

Nëse ka diçka për të cilën ndjekësit e Vesa Lumës pëlqejnë tek këngëtarja është pikërisht episodet e këndshme familjare që ajo shpërndan në rrejte sociale nga jetesa me Big Basta-n dhe të voglin e tyre Lian.

Shpesh Vesa tregon bëmat e të birit në shtëpi dhe nënat që e ndjekin në Instagram gjejnë plotësisht vetveten ndërkohë që të tjerë kënaqen duke qeshur me shakatë që ajo poston.

Njësoj ka ndodhur dhe sot. Vesa ka treguar se teksa ka qenë duke pirë kafe në një filxhan të madh si zakonisht në mëngjes, në fundin e filxhanit ka gjetur aty një lodër që me shumë mundësi është futur në filxhan nga Liani i vogël.

“Mbasi shijon kafen, në fund një surprizë!” – ka shkruar Vesa.

Jemi të bindur që të gjitha nënat që e ndjekin, e kanë kuptuar shumë mirë Vesën!

Share With:
Translate »
628 Views