Nuk do ta besoni çfarë pasurie kanë fëmijët e familjes Beckham

Harper Beckham është vetëm 5-vjeç por kjo nuk e ka ndaluar vogëlushen e çiftit Beckham të kthehet që tani në një brand. Marka “Harper Beckham” përfshim make up, lodra dhe veshje, por gjithashtu është e regjistruar në industrinë e argëtimit duke lënë të kuptohet se Victoria dëshiron që e bija të ndjeki hapat e saj në të ardhmen.

Çifti i famshëm ka nënshkruar gjithashtu edhe emrat e djemve:  Broodkyn, 18 vjeç, Romeo, 14 vjeç dhe Cruz, 12 në Zyrën e Pronësisë Intelektuale të Britanisë së Madhe.

Kjo do të thotë se fëmijët janë zyrtarisht pjesë e markave Beckham- ku David regjistroi emrin e tij në vitin 2000 ndërsa Vicktoria në vititn 2002.

Por Daily Mail raporton se një ekpert i pronësisë intelektuale tha se regjistrimi i markës për një 5-vjeçare është rast i paprecedentë. Nëse do të merren masa ndaj këtij veprimi mbetet për tu parë. Ne dimë të themi që thënia “Të lindësh me këmishë” i rri përshat fëmijëve të familjes Beckham. Ndëra ne kënaqemi me cdo dalje të tyren publike ku duken aq bukur.

Share With:
Translate »
994 Views