Nuk do ta besoni sa gjuhë flet vogëlushja 2-vjeçare e çiftit të famshëm

Vajza 2-vjeçare e Ashton Kutcher mund të flasë deri tani 3 gjuhë të huaja. Aktori i njohur është tepër krenar për vajzën e tij, ëyatt Isabelle, për të cilën shprehet se  flet rusisht, spanjisht dhe anlisht.

“Eshtë e çudtishme pasi vajza përparojnë më shpejtë sesa djemtë. Unë nuk e dija këtë por sipas studimeve, e mësova. Vajza ime është 2-vjeçe e gjysmë dhe flet 3 gjuhë të huaja, rusisht, spanjisht dhe anglisht. Në fakt i kupton dhe i flet ato jam shumë krenar”.

 

Share With:
Translate »
801 Views