Nuk keni simptoma të shtatzënisë, mirëpo testi ju tregon se jeni shtatzënë, ja arsyet e mundshme

Shtatzënia, shoqërohet me disa simptoma të lehta e paralajmëruese.

Në shumicën e rasteve, mund të jetë vetëm testi i cili ju konfirmon për shtatzëninë tuaj shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta.

Shtatzënia është e ndryshme dhe dallon nga individ në individ.Disa mund të kalojnë një shtatzëni me simptoma e disa jo.Për këtë arysje, ju mund të jeni shtatzënë pa pasur shenja të shtatzënisë dhe kjo nuk do të thotë që zhvillimi i fetusit tuaj po sjell ndonjë problem.

Siç u përmend më lart, shtatzënia dallon prej shtatzënisë tjetër.Ndoshta deri ne javën e 7-të nuk do të kaloni ndonjë simptomë të shtatzënisë.Pas kësaj, mund të keni simptoma si ngrënie të ushqimit më shumë, nauze e shumë të tjera.

Share With:
Translate »129 Views