Nuk përballonte dot çmimin, babai kryen tre punë për t’i blerë vajzës fustanin e ëndrrave

Një baba në Pensilvani, i cili kryen tre punë, i tha vajzës së tij se nuk kishte para për t’i blerë fustanin që ajo dëshironte për mbrëmjen e klasës së 8-të.

Gjithsesi ai arriti që ta përballonte më vonë shpenzimin për t’ja blerë. Kështu kur vajza e tij e vizitoi tek një prej punëve, ai e surprizoi atë me një çantë ku brenda mbante diçka.

Videoja emocionale tregon momentin kur vajza hap çantën dhe brenda saj gjen fustanin e ëndrrave.

Ajo hipën sipër mbi karrige, e përqafon të atin dhe fillon të qajë nga lumturia. Videoja u bë virale në internet…

 

Share With:
Translate »
737 Views