Nusja udhëton 1200 km për të vallëzuar me gjyshin e saj në ditën e dasmës

Distanca nuk ishte një pengesë për një nuse që donte që vallëzimi i saj i parë të ishte me gjyshin e saj. Natalie Browning, 24 vjeç, udhëtoi 1200 kilometra nga Virxhinia për të parë gjyshin e saj 94-vjeçar Nelson May, i cili jeton në Florida.

Ajo donte të takonte gjyshin e saj pasi 94-vjeçari nuk ishte në gjendje të shkonte në dasmën e saj për shkak të problemeve me shëndetin. Dy javë para ditës së madhe, gjyshi i saj pësoi një goditje në tru dhe nuk ishte në gjendje të udhëtonte.

Natalie Browning, 24, traveled 800 miles to see her grandfather Nelson May, 94. According to a social media post she shared, Browning said she wanted to bring the wedding to her grandpa, who had to miss out on the big day due to health challenges.

Kur mbërriti në shtëpinë e tij, Browning veshi fustanin e nusërisë dhe dyshja ndanë një vallëzim. “Për muaj ai ishte aq i ngazëllyer për të kërcyer me mua në ditën e dasmës. Jam aq e lumtur që kam qenë në gjendje t’ja plotësoj këtë dëshirë. Nuk e shoh shpesh, kështu që me të vërtetë ishte një ditë e veçantë.“, tha ajo.

Natalie Browning told South West News Service that her grandfather had looked forward to dancing with her on her wedding day for months. Unfortunately, he was unable to travel on the big day due to his health. Browning brought the wedding to his Florida home a few weeks later and documented it in a touching video.

 

Share With:
Translate »
49 Views