Nxënësi kujton mësuesen e ndjerë…

Një dedikim emocionues, ndoshta më e bukura që do lexoni në këtë 7-Mars, në ditën mësuesit.
Për mësuese Saltjana Bardhylin e cila ka shërbyer për 30 vite në arsim, si mësuese e shkollës “Qemal Mici” në Durrës dhe ka ndërruar jetë një vit më parë si pasojë e një sëmundjeje.
Vajza e mësueses së ndjerë, gazetarja Alda Bardhyli publikon këtë dedikim të ndjerë në këtë ditë të veçantë por edhe të dhimbshme për të.
“Për mësuesen dhe gruan më të bukur që kam njohur sot në qiell!”, shkruan gazetarja ndërsa ndan edhe kartolinën e Eltonit, nxënësit në klasën e katërt.

Share With:
Translate »
1307 Views