Nxorri shtëpinë në shitje, por njerëzit u shkrinë së qeshuri nga fotot

Jenny McAdams ka fotografuar shtëpinë e saj në Melbourne të Australisë, në mënyrë që ta reklamojë për ta shitur përmes një agjencie .
Mirëpo, ajo nuk e ka ditur se në imazhe shfaqet edhe i biri saj trevjeçar. “Më telefonoi një shoqe dhe më tha se në fotografinë e kuzhinës ndodhet edhe Henry. Kush shikova me vëmendje, me në fund e gjeta” ka thënë McAdams lidhur me rastin. Fotja është shumë komike dhe unë jam e sigurt që edhe ti qeshe tani që e pe. 

Share With:
Translate »
1412 Views