Opsionet e lindjes: Si ta zgjidhni vendin për të sjellë në jetë bebin tuaj

Ku mund të lindni beben tuaj? Si e vendosni se ku është vendi më i mirë? Kur duhet të vendosni? Janë disa mundësi që ju mund të zgjidhni se ku ndiheni më rehat që të sillni në jetë beben tuaj.

Megjithatë, nëse shtatzënia juaj është klasifikuar si rrezik i lartë, obstetri juaj do t’ju këshillojë që ta bëni fëmijën tuaj në spital.

Ju do të klasifikoheni si rrezik i lartë në qoftë se ju ose fëmija juaj ka një gjendje mjekësore të rrezikshme, nëse keni pasur komplikime në shtatzënitë e mëparshme ose nëse keni foshnjën tuaj në më pak se 37 javë të shtatzënisë.

Megjithatë, për shumicën e grave është e sigurt që fëmija juaj të largohet nga spitali dhe me të vërtetë ka disa përfitime reale për këtë. Gjithashtu, mund të marrësh vendimin tënd në çdo kohë gjatë shtatzënisë, madje edhe kur shkon në lindje.

Share With:
Translate »
555 Views