Ornela shpërndan foton e rrallë familjare: “Kur rriteshim në sytë e prindërve”

Në një nga ato fotot e para me ngjyra, kur në familje vinte një film që harxhohej me kujdes, familja Bregu me dy prindërit e qeshur dhe tre vajzat, të bën të ndalosh gjatë. Tek trupi i hollë dhe i abronxuar i Majlindës, tek fokët pamja prej çuni e Ornelës dhe tek motra e tretë, që ka qëndruar në hije dhe ne nuk e njohim, por që duket në të njëjtën vijë bukurie me dy të tjera. Ornela Bregu ka hapur albumet e familjes dhe ka postuar një foto për nostalgji nga gushti i 1995-ës. “Kur rriteshim në sytë e prindërve dhe rrinim pranë njëra-tjetrës”, ka shkruar diçiturën që çdo familje  eatyre viteve nuk do t’i hiqte asnjë pikë e asnjë presje.

Share With:
Translate »
720 Views