Papa Françesku – prindërve: Mbështesni fëmijët tuaj nëse janë homoseksualë

Papa Françesku ka dalë me një thirrje të veçantë së fundmi, i kërkoi prindërve që t’i mbështesin fëmijët e tyre nëse janë homoseksualë dhe të mos i përbuzin.

“Prindërit që shohin orientim seksual ndryshe tek fëmijët e tyre dhe si të përballen me një fenomen të tillë, duhet t’i shoqërojnë fëmijët dhe jo të fshihen pas një qëndrimi dënues”, deklaroi kreu i Kishës Katolike.

Françesku ka mbrojtur shpesh të drejtat e homoseksualëve dhe ka argumentuar se ata duhet të pranohen në famullitë e tyre.

Share With:
Translate »
33 Views