Paralajmërimi i Princit Harry për Mbretin Charles: Dëshiron t’i shohësh sërish nipërit?!

Princi Harry është mërzitur që u dëbua nga Frogmore Cottage dhe thuhet se e pyeti babanë e tij, Mbretin Charles, nëse donte të shihte sërish nipërit tuaj, teksa i kthente çelësat e shtëpisë së dhuruar nga Mbretëresha Elizabeth.

Incidenti është detajuar në librin “Endgame” të Omid Scobie. Harry-t dhe Meganit iu kërkua të kthenin shtëpinë pasi ata nuk janë më pjesë e Mbretërisë dhe nuk banojnë më në Britani.

Marrëdhënia e tensionuar theksohet më tej nga ndërveprimet e kufizuara të Charles me nipërit e tij, duke takuar Lilibet vetëm një herë.

Gjatë një telefonate të tensionuar me Princin Harry, Mbreti Charles thuhet se dha një garanci se Harry dhe Meghan do të kishin gjithmonë një vend për të qëndruar.

Paralajmërimi i Princit Harry për Mbretin Charles: Dëshiron t’i shohësh sërish nipërit?!

Share With:
Translate »
30 Views