Pas konfirmimit të shtatzanisë së dytë, Elisa Spiropali shfaqet me barkun e rrumbullakosur

Elisa Spiropali, Ministrja për Marrëdhënien me Parlamentin ka konfirmuar shtatzaninë e saj gjatë një intervistë për ABC News.

Spiropali u shpreh se shtatzënia po shkonte mirë dhe nuk e konsideronte pengesë për punën, por duket se energjia i është shtuar. Sot ajo është shfaqur duke takuar dhe ndihmuar personat e prekur nga tërmeti duke na mundësuar kështu t’i shohim barkun e rrumbullakosur. Edhe pse ajo është përpjekur ta mbulojë duke veshur me rroba të gjera, përsëri ndihet prania e një bebeje në barkun e saj.

Nuk na mbetet gjë tjetër veçse t’i urojmë shtatzani të mbarë dhe se vajza e madhe të mos bëhet xheloze për beben që do t’i shtohet familjes. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
411 Views