Personat realë që ngjasojnë me të animuarit kryekëput

Disa filma vizatimorë na kanë bërë të dashurohemi me personazhet e tyre, të identifikohemi me ta dhe madje të gjejmë edhe ngjashmëritë me karaktere reale.

Personazhet në galerinë e mëposhtme ngjasojnë në mënyrë “të frikshme” mes tyre. yek

Share With:
Translate »
2318 Views