Pesë këshilla rreth mënyrës së veshjes së parë të foshnjës

Ashtu si me të gjitha aspektet e kujdesit ndaj foshnjës, veshja e tyre, së bashku me anën praktike ka edhe aspektin e kënaqësisë.

Kënaquni duke zgjedhur rrobat dhe kur i vishni, kënaquni duke e mbajtur foshnjën tuaj në krahë dhe duke e njohur, shkruan Practical Parenting transmeton Gazeta Shneta.

Qëllimi kryesor i veshjes është veçanërisht i rëndësishëm që ta mbani foshnjën rehatshëm për temperaturën që e rrethon.

Foshnja, ka aftësinë ta mbajë temperaturën e trupit në një nivel të mjaftueshëm ngrohtësie kështu që nuk duhet të përpiqeni ta vishni shumë, që është po aq e dëmshme sa edhe veshja tepër e hollë.

Pesë këshilla për të veshur foshnjën:

– Blini rroba të masës tre-muajshe dhe jo për të sapolindur që ato të mos dalin jashtë përdorimit shumë shpejt.

– Mos blini më shumë rroba se sa nevojiten. Mund të merrni rroba foshnjash si dhurata dhe jo gjithnjë mund të shtoni edhe tjera më vonë.

– Të brendshmet në trup dhe me susta tek këmbët e mbajnë foshnjën të mbështjellë mirë dhe nuk lejojnë që t’u dalë kurrizi.

– Sa herë që dilni, merrni një palë ndërresa të plota me vete.

– Foshnjave u pëlqejnë ngjyrat e forta e të ndritshme, kështu që mos zgjidhni vetëm ngjyra të qeta.

Share With:
Translate »
31 Views