Pezullohet edhe të martën mësimi në 14 shkolla në Shkodër

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi njofton se në Ministrinë e Arsimit, së bashku me grupin drejtues për përballimin e situatës së shkaktuar nga reshjet, rivlerësuan kushtet e shkollave dhe mundësitë për rifillimin e procesit mësimor.

Edhe pse situata në përgjithësi paraqitet e përmirësuar, Ministrja Kushi thotë se në zonën e Shkodrës ka ende vështirësi në infrastrukturën rrugore. Për këtë arsye në 14 shkolla ku mësojnë 210 nxënës, mësimi do të pezullohet edhe për ditën e nesërme. Nga këto shkolla vetëm njëra prej tyre është shkollë qendër, ndërsa 13 të tjerat janë shkolla vartëse.

 1. Shkolla “Mehmet Shpendi”, Shalë
 2. Shkolla “Theth”, Shalë
 3. Shkolla “Gimaj”, Shalë
 4. Shkolla “Dom Prek Ndrevashaj”, Shosh
 5. Shkolla “Palaj”, Shosh
 6. Shkolla “Nicaj”, Shosh
 7. Shkolla “Kir”, Pult
 8. Shkolla “Kasnec” , Pult
 9. Shkolla “Pog” , Pult
 10. Shkolla “Bruçaj”, Pult
 11. Shkolla “Plan” , Pult
 12. Shkolla “Maja e Thanës” , Pult
 13. Shkolla “Xhan” , Pult
 14. Shkolla “Kuc” , Pult

Strukturat tona arsimore vijojnë të jenë në kontakt të vazhdueshëm me bashkitë dhe shtabet e emergjencave të ngritura nëpër qarqe. Ndërkohë, Ministria e Arsimit do të marrë të gjitha masat e nevojshme për zëvendësimin e orëve të humbura në javët në vijim“, thotë Kushi.

 

Share With:
Translate »
14 Views