Po! Sara sapo na tregoi Londonin me fytyrë, dhe është kaq i mirë

Thyhet akulli, mami Sara sapo bëri publike fytyrën ëngjëllore të London që për sa e sa muaj na e kishte mbajtur të fshehtë. “Londonushi i turpshëm” thotë Sara, pasi vogëlushi shikon nga kamera dhe më pas ul kokën si i turpëruar.

Share With:
Translate »
834 Views