Politikani shqiptar prezanton familjen për 1-Qershor: Sytë nga perëndia, për 3 fëmijë të tjerë

Sot me rastin e 1 Qershorit, festës së fëmijëve, ish-deputeti i LSI njëherazi Kryetari i Komisionit të Sigurisë Kombëtare në LSI, Flamur Çelaj na ka prezantuar me familjen e tij, bashkëshorten dhe tre fëmijët.
Por duket se dëshira e Çelajt është të ketë edhe tre fëmijë të tjerë, dhe këtë nuk heziton ta thotë hapur për të gjithë miqtë e ndjekësit e tij.
“1 Qershor , Sytë drejtuar nga perëndia, mbase më bekon edhe me 3 fëmijë të tjerë?!
Gëzuar festën e fëmijve”, shkruan ish-deputeti.

Share With:
Translate »
625 Views