Princesha Eugenie ka sjellë në jetë një djalë dhe zbulon kuptimin e ëmbël të emrit të foshnjës

PRINCESHA Eugenie ka sjellë në jetë fëmijën e saj të dytë, duke ndarë një foto të ëmbël për të njoftuar ardhjen e mbretëres më të re.

Eugenie sot zbuloi se ka pasur një djalë të shëndetshëm dhe shpjegoi kuptimin e ëmbël të emrit të tij – Ernest George Ronnie Brooksbank.

Princesha Eugenie ka sjellë në jetë një djalë

Princesha Eugenie ka sjellë në jetë një djalë

I porsalinduri është i 13-ti në radhën e fronit

I porsalinduri është i 13-ti në radhën e fronit

Princesha Eugenie zbuloi shtatzëninë e saj me një foto të ëmbël në fillim të këtij viti

Princesha Eugenie zbuloi shtatzëninë e saj me një foto të ëmbël.

Princesha dhe Jack Brooksbank ndajnë fëmijën August

Princesha dhe Jack Brooksbank ndajnë fëmijën August

Mbesa e mbretëreshës së ndjerë, 33 vjeç, dhe bashkëshorti Jack Brooksbank, 37 vjeç, mirëpritën fëmijën e tyre të dytë.

Fëmija i tyre i madh, August 2-vjeçar, tani është një vëlla i madh.

Mbretëresha, e cila është vajza e  Princit Andrew  dhe  Sarës , njoftoi shtatzëninë e saj në fillim të këtij viti me një foto të mrekullueshme të djalit të saj të parë duke e puthur gungën e saj.

Ajo sot ndau një foto të foshnjës së saj të re në rrjetet sociale për të njoftuar se ai kishte lindur.

Ajo shkroi: “Jack dhe unë donim të ndanim lajmin se kishim djalin tonë të vogël, Ernest George Ronnie Brooksbank”

Një foto e dytë tregoi vëllain e ri, Augustin, duke përkëdhelur Ernestin e vogël në kokë, ndërsa ai ishte shtrirë në krevat fëmijësh.

Share With:
Translate »
69 Views