Prindër kontrolloni telefonin e fëmijëve, ata po u fshehin diçka

Sot komunikimi pothuajse është  shkatërruar për shkak të teknologjisë. Përdorues të rregullt të tyre janë edhe fëmijët, të cilët për të mbajtur të fshehtë bisedat mes miqëve ndaj prindërve përdorin shkurtime fjalësh dhe shprehjesh.  Prindërit mendojnë se i kanë nën vëzhgim fëmijët, por këta të fundit kanë mësuar shumë mirë të fshihen.  Më poshtë do t’ju tregojmë disa prej shprehjeve që përdoren shpesh

99 – prindrit janë larguar

KMS/ KYS – (kill myself/ kill yourself) do vras veten/ vri veten

MOS- ( mom over shoulder) kam mamin mbi kokë

9 AND CD9- kam prindrit pranë

WTTP- (want to trade pictures) dua të shkëmbejmë foto etj…

Kështu që prindër, shërndajeni këtë informacion për miqtë tuaj dhe jini sa më të vëmendshëm.

Share With:
Translate »
1647 Views