Prindër të “pakujdesshëm”, foshnja bie në shinat e trenit

Një foshnje e vogël ka përfunduar në shinat e trenit pasi prindërit nuk i kushtuan vëmendje dhe karroca rrëshqiti.

Mund të jetë ndër rastet më të tmerrshme pasi mund të kishte përfunduar në gjendje të rëndë, por fatmirësisht nuk ka patur dëmtime serioze.

Pamjet tregojnë se prindërit ishin duke biseduar, ndërsa karroca rrëshqiti drejt e në shinat e trenit por të dy vrapuan për ta kapur brenda sekondave.

Në ngjarjen që ndodhi në Melbourne nuk është bërë  e ditur nëse fëmija është plagosur pasi ata nuk kanë raportuar asgjë.

Share With:
Translate »
864 Views