Prindërit e Kate Middleton marim vendimin e rëndësishëm

Prindërit e Kate Middleton, Carole dhe Michael, thuhet se i kanë shitur biznesin e tyre Party Pieces Party Pieces Holdings biznesmenit James Sinclair.

Ky projekt filloi në vitin 1987 kur Carole Middleton “ ishte një nënë e re në kërkim të frymëzimit për festën e ditëlindjes së vajzës së saj, kur kuptoi se kishte një boshllëk në treg për prindër si ajo, të cilët kërkonin të krijonin një festë fantastike për fëmijët e tyre”.

Nëna e Kate Middleton tha për Daily Mail në vitin 2021 se fëmijët e saj ” frymëzuan” biznesin e saj. “Fëmijët e mi kanë frymëzuar biznesin tim dhe janë përfshirë që në fillim, dhe suksesi që kemi pasur na ka ndihmuar të ndërtojmë jetën që kemi tani.”

DailyMail madje raportoi në prill se prindërit e Princeshës së Uellsit po planifikonin të largoheshin nga biznesi dhe u tha se dëshironin më shumë kohë me nipërit e mbesat e tyre.

“Carol dhe Nickle janë gati të dalin në pension dhe në vend që të mbyllin biznesin, ata po shikojnë opsione për të parë nëse dikush do ta blejë atë.”

Share With:
Translate »
40 Views