Prindërit e Melania-s me status emigracioni, Shtëpia e Bardhë refuzon shpjegimet

Shtëpia e Bardhë refuzon të shpjegojë statusin e emigracionit të prindërve të Zonjës së Parë, Melania Trump

Shtëpia e Bardhë ka refuzuar kategorikisht të zbulojë statusin e emigracionit të prindërve të Melania Trump, Viktor dhe Amalija Knavs.

Debati i kongresit mbi rishikimin e ligjeve të emigracionit që po zhvillohen këtë javë ka sjellë vëmendjen mbi statusin e emigrimit të prindërve të Zonjës së Parë.

Presidenti i SHBA Donald Trump ka mbështetur ligje që do të kufizonin me të drejtë të ashtuquajturin migracion zinxhiror, ata që shkojnë në Amerikë për shkak të lidhjeve familjare, të cilat përfshijnë dhënien e vizave të emigracionit për prindërit e shtetasve amerikanë.

Kritikët në mediat sociale kërkuan nëse Presidenti po tregohej hipokrit dhe e pyetën mbi statusin e emigracionit të prindërve të zonjës Trump.

Të martën, The Washington Post, ka konsultuar vlerësimet e ekspertëve të emigracionit për të dalë me katër mundësi të statusit për Knavs, por Shtëpia e Bardhë kundërshtoi përpjekjet e tyre për të kufizuar statusin e emigracionit të çiftit.

Kur u paraqitën me listë, Stephanie Grisham, zëdhënësja e Zonjës së Parë, u përgjigj: “Asnjë nga këto opsione nuk zbatohen.”

Share With:
Translate »
699 Views