Prindërit e Rita Orës vijnë në Shqipëri dhe kanë një kërkesë për fëmijët e tyre

Na pëlqen kur shohim kështu gjërash!

Destinacioni i rradhës i prindërve të Rita Orës për pushime ishte Shqipëria, por pa fëmijët et yre.

E ëma e këngëtares shqiptare me famë botërore ka publikuar disa foto në rrjetet sociale përmes të cilave ka treguar se është mahnitur nga çdo detaj i qytetit të Shkodrës. Vera u ka kërkuar publikisht të tre fëmijëve të saj që ta vizitojnë Shkodrën, saktësisht vendin ku i ofruan verë të përgatitur në shtëpi, vezë dhe gjithçka tjetër lokale.

Share With:
Translate »
773 Views