Problemi i Eminas me dy vajzat e saj lidhet me shqipen

Modelja shqiptare Emina Çunmulaj ka ndarë ndjekësit një problem që po e hasë me vajzat e saj.

E madhja duket të jetë shumë e mirë në shqip, por vajza e dytë jo.

Emina ka publikuar bisedën me dy vajzat e saj. Në pyetjen në shqip, Mia i ka thënë se nuk po e kupton për çka e ka fjalën.

“Vështirësia është e vërtetë kur fëmiu i madh flet shqip dhe i mesit nuk ka ide” – deklaron Emina.

Share With:
Translate »
44 Views